18. junij 2018
Registracija  |  Prijava
Ponudba * IT planiranje v primeru izpada
  Partnerji 

Zaupanja vreden partner

vmware_logo.gif

IBM

       2x Cloud Computing

Trendmicro


      
  IT planiranje v primeru izpada (Disaster Recovery) 
Kaj se bi zgodilo, če vaše prostore  zajame požar ali poplavi voda? Kaj se bi zgodilo v primeru vloma in kraje vašega strežnika?

(lahko vam zagotovimo nadomestno delovanje v roku 12 ur)

Ste se kdaj vprašali, kako bi lahko poslovali brez računalniške infrastrukture ali podatkov, ki so bili shranjeni na njej?

Kot dodatek v našemu Aktivnemu vzdrževanju , vam lahko zagotovimo tudi planiranje v primeru izpada. V kolikor vaše opreme ne bi mogli uporabljati iz bilo katerega razloga je vse kar morate storiti:
  • Priskrbeti zadnjo verzijo arhiva (pri tem vam pomagamo)
  • Povedati lokacijo na kateri želite delati
PCklinika vam v tem primeru zagotavlja, da bo vaš sistem vzpostavljen v roku 12 ur na enem izmed naših deljenih strežnikov. Vzpostavili bomo varno in vso elektronsko poslovanje (Epošta, splet), da boste lahko čim prej nemoteno poslovali.

Zadnje raziskave v podjetju DELL, da več kot 37% podjetij nima vzpostavljenega planiranja v primeru izpada in da je tudi 31% podjetij, ki imajo vso IT infrastrukturo popolnoma urejeno bilo prisiljeno takšne plane kdaj uporabiti.

Če ste eni izmed zgoraj omenjenih in vas zanimajo podrobnosti nas lahko pokličete brez kakršnih koli obveznosti na številko 02 780 61 80 ali pošljete Email na naslov:  info(at)pcklinika.si.